Idrætsfest 2016.

Frederica Kommune og SIF afholdt idrætsfest onsdag d 3/2-2016 og da Thomas Pihl Jensen blev Nordisk Mester i military for hold, blev han naturligvis inviteret med. Desuden var han indstillet til prisen “Årest Idrætspris”

Til dette flotte arrngement blev Thomas ledsaget af Annette, Bjarne, Sten og Heike.

FSRK til idrætsfest

28/8-2015: Ny underviser

Da vi desværre har måtte sige farvel til Ruby pga. nyt arbejde har vi
Pr. 1. september ansat Janni Pagh Vilhemsen til at undervise på Fredericia Sports Rideklub. Hun skal overtage Rubys timer tirsdag og fredag.
Janni underviser og uddanner heste op til MA og PSG i Dressur.
Lørdag d. 5. september er det muligt, at få en ½ enetime for 100kr (normal pris 175kr) og denne dag kan man ligeledes købe klippekort m. 5 x 1/2time enetime til 750kr.
Der vil hænge en seddel i den lille ridehal, hvorpå man kan skrive sig på til undervisningen d. 5. september.

Vi håber at I alle vil tage godt imod Janni

Jeanettes timer mandag, onsdag og torsdag kører som normalt, ligesom jeg selv har enetimer som normalt.

Har i nogle spørgsmål, er i altid velkommen til at kontakte mig. Hilsen Annette Pihl Jensen

Juli 2015: Infonyt.

Hej alle. Så blev det endeligt at Fredericia Sportsrideklub råder over begge haller i ridecenteret, kontrakten er underskrevet og gældende fra 1/7.

Lokale Tilskuddet fra kommunen fik vi også styr på i sidste måned, der blev bevilget et lokale tilskud på 65%, dog med et loft for medlemstal. Der vil fra 1/8 være ændringer for pensionærerne i stalden, der skal købes særskilt facilitetskort hos Fredericia Sportsrideklub via klub-modul, men prisen for opstaldning bliver så nedsat tilsvarende.

Elevskolens og ridecentrets egne heste er fritaget for facilitetskort (ridehuskort).

Der er også lavet et nyt tiltag for dem der står opstaldet på en gård eller har en hest derhjemme, men gerne vil ud at starte stævner,vi tilbyder et medlemskab til normalpris men man får 4 x gratis banetræning med pr. ½ år.

Efter sommerferien starter vi et voltigeringshold op, det bliver onsdag fra kl.19-20 i hal 1, der er allerede åben for tilmelding på klub-modul.

Vi har også besluttet at starte samarbejde med Karin Lyholm Christensen (dressurdommeren) der udbyder kursus for 250 kr. pr gang, starter med spørgetid 30 min herefter ½ time undervisning. Efterfølgende et kvarter hvor man rider et program og får kritik og karakter for det, min 6 deltagere max 7.

Ellers er der fuld gang i den for tiden i alt 200 børn kommer til feriesjov hos os i uge 27 og 32. Vi håber de får en rigtig god dag,og nogle får lyst at gå til ridning i vores klub. De får ihvertfald en folder med hjem så de kan se hvordan de kan komme i gang, hvis det er ridning de vil.

Ha’ en fortsat god sommer Mvh. formand Sten, FSRK.

26. februar 2015:

Til alle medlemmer af Fredericia Sportsrideklub.
Det er vedtaget at benytte Klub-Modul til styring af medlemmer, undervisning, økonomi osv. osv. Vi har nu fået adgang til systemet, så derfor bedes ALLE medlemmer inden mandag 2. marts gå ind på denne side: www.fredericiasportsrideklub.klub-modul.dk
og oprette en profil.

2. februar 2015:

Der har i dag været afholdt generalforsamling.
Navne og mailadresser til den nye bestyrelse kan ses under Bestyrelsen.

14. december 2014:

Indkaldelse til Generalforsamling, søndag den 1. februar 2015, kl. 14.00 i Rytterstuen. Se indkaldelsen her. Der er stillet forslag til vedtægtsændringer. Se forslagene her.

Kære medlem,
Vedhæftet indkaldelse til ordinær generalforsamling i Fredericia Sports Rideklub søndag den 1. februar 2015 kl. 14:00 i Rytterstuen.*
Ligeledes vedhæftet indstilling fra bestyrelsen til vedtægtsændringer.
Generalforsamlingen er af afgørende betydning for rideklubben, da rideklubbens bestyrelse her bliver valgt. Det er dermed medlemmerne de helt og holdent sætter det hold der skal tegne Fredericia Sports Rideklub.
Efter et hektisk 1. år, hvor rigtig mange ting har skulle bringes på plads, stort som småt, har undertegnede, Tina Mechlenborg (næstformand) og Torben Kjærbro (bestyrelsesmedlem og web-master) besluttet at give stafetten videre til nye friske kræfter. Vi genopstiller derfor ikke.
På generalforsamlingen vil klubben være vært med kaffe/the, sodavand og kage.
*Bemærk at kontingent for 2015 skal være betalt for at være stemmeberettiget på generalforsamlingen. Skulle kontingentopkrævningen af en eller anden årsag glippe, så påhviler det det enkelte medlem selv at kontakte kasseren (Gitte).
Torben Møller Jørgensen

11. september 2014:

Der er oprettet en masse stævner. Se mere i Arrangementskalenderen.

10. september 2014:

Ny underside oprettet. Se den nye side, samt en invitation her: “Nyheder fra DRF

14. august 2014:

Der er kommet nye elevheste. Velkommen til Chip og Chap samt Lorano.

Arrangementskalenderen er blevet opdateret med flere stævner. Der vil blive fyldt yderligere informationer ind snarest. Sæt dog allerede krydser i din kalender nu.

Her på hjemmesiden, er der kommet et nyt punkt under Nyheder: “I pressen”, hvor vi vil samle omtale af sportsrideklubben. Finder du noget, du synes skal med så send det til hjemmesideredaktøren.

28. juli 2014:
Læs vores Nyhedsbrev juli 2014.

13. juni 2014:
Grill-aften afviklet, trods vekslende vejr.

7. maj 2014:
Der er tilføjet nye arrangementer:
pudsedag den 21. maj,
elevstævne og “køb og salg dag” den 24. maj
grillaften den 13. juni
Se mere under Arrangementer.

17. april 2014:
Invitation til TREC stævne Rideklubben Hammelev og Omegn
Invitation til Subaru Cup 2014. Læs mere om Subaru Cup her.

11. april 2014:
Information om undervisning i påsken, kan ses her.
Samme sted kan du læse om undervisning i Horsemanship, som også foregår i påskeferien.

4. april 2014:
Fredericia Sportsrideklub arrangerer ridelejr den første uge i skolernes sommerferie (uge 27). Du kan læse mere under Aktiviteter.