Informationer

Vi bor i dejlige omgivelser, midt mellem skoven og byen.

Det er vores ønske, at skabe de bedst mulige rammer om vores sport, både fysisk og menneskeligt. Det skal være rart at være på stedet og vi ønsker ikke, at der skal være forskel på, om man er nybegynder eller toprytter, ligesom vi lægger vægt på, at der er en ordentlig omgangstone i stalden og på ridebanerne.

Målsætning for FSRK:

Vi vil være landets førende inden for springsporten. Det vil vi gøre ved bla at hverve medlemmer, som vil starte for FSRK rundt om i DK til lands- og distriktsstævner, for at brande vores klub. Ved vores hjemmebane stævner vil vi reklamere for vores fællesskab, samt udlodde x antal medlemskaber som præmier til bedst placerede ryttere, for at sikre høj kvalitet blandt de medlemmer vi vælger at optage. Ser vi rytter vi gerne vil have reprænsenterer os, kan vi helt ekstra ordinært forære et års medlemsskab , det betales fra stævnekontoen .

Fredericia Sportsrideklub
c/o Fredericia Ridecenter
Fuglsangvej 30
7000 Fredericia
CVR: 35571930
Bank: Frøs Herreds Sparekasse.

Mail vedrørende klubben sendes til:
info@fredericiasportsrideklub.dk

Mail vedrørende undervisning sendes til: traener@fredericiasportsrideklub.dk